Wednesday, March 27, 2019

VAŽNA OBAVEŠTENJA !

                                                        VAŽNA OBAVEŠTENJA !

1. U subotu , 30 marta 2019 , od 9-13h , na terenu Sportskog centra FSB na Adi Ciganliji održaće se Memorijalni turnir Velibor Vasović. Velibor Vasović , bio je kapiten Ajaksa , kada je ovaj veliki klub iz Amsterdama po prvi put u istoriji osvojio pehar  pobednika Kupa Evropskih Šampiona 1971 godine . Ujedno bio je igrač i trener dva naša najtrofejnija kluba Fk Partizana i FK Crvene Zvezde.
Turnir je pod pokroviteljstvom FK Ajaksa i Holandske ambasade.
 Na turniru učestvuju četiri kluba sa decom 2008 godište i mlađi : FK Partizan , FK Crvena Zvezda , OFK Beograd i FK Ajaks.
ČAST DA PREDSTAVLJA FK AJAKS , NA OVOM PRESTIŽNOM TURNIRU , UKAZANA JE NAŠEM KLUBU FK FAIR PLAY 06.
Naša deca nastupaće u opremi FK Ajaks iz Amsterdama.
Ovim putem pozivaju se svi članovi FK Fair Play 06 i roditelji da dođu na turnir i  svojim navijanjem bodre našu decu.

2. Od ovog vikenda počinje prolećni deo lige Predpetlića FSB na Adi Ciganliji. Novina je što će naš klub imati tri takmičarske selekcije : 2007 (2008) , 2009 i 2010  godište. Raspored utakmica objavljivaće se na klupskom sajtu svakog četvrtka , eventualno petkom. Raspored se može videti i na sajtu FSB Beograd , mlađe kategorije , liga predpetlića.
Ovim putem se mole članovi kluba da ispoštuju dolaske na utakmice , kao i da na vreme dostavljaju informaciju o nemogućnosti dolaska na utakmicu.

3. Kao i svake godine , tako i ove , obaviće se pripreme u Gučevu od 24-31 avgusta . Ponuda za pripreme biće pismenim putem dostavljena u toku nedelje za vreme treninga.

0 comments:

Post a Comment