Wednesday, August 3, 2016

PRIPREME U GUČEVU 2015- RETROSPEKTIVA- Sedmi dan-




Poslednji trening 2005,2006 odradilo je u Loznici sa Našim Krilima i Kejom. 2003,2004 odigralo je utakmicu 11 na 11 protiv Jadar , rezultat 1:1 (str.Biljalov)

Promet i budžet grada Loznice i Banje Koviljače povećan za 100%. Za sada se utvrđuje razlog.

Poslednjeg dana treneri su odigrali na maliće, 3 na 3. Fer Plej 06 igrao je protiv kombinovane ekipe Naša Krila-Kej.Utakmica je trajala 20 min.(Toliko je trebalo da stignu boce sa kiseonikom). Rezultat je bio u drugom planu. Publika je mogla da uživa u majstorijama trenera a poneki i da zahtevaju u igri ono što se od njih tražilo na pripremama. Mora se istaći da je trener Sale dao sve golove za svoju ekipu,jer on piše ove tekstove. (inače ne bi bilo istaknuto)

Posle su i malci se zabavljali.

Na kraju (oko 22h)  rezimirali smo učinke sa priprema . O ekipama i pojedincima date su ocene , a to su mogli čuti jedino oni koji se nisu uspavali na licu mesta. Uz želju da se vidimo sledeće godine na istom mestu i uz gromoglasan aplauz probuđeni su oni koji su se uspavali.
NA KRAJU. NADAMO SE DA STE UŽIVALI KOLIKO I MI. HTELI SMO VAM PRENETI AMBIJENT SA PRIPREMA. AKO SMO U TOME  USPELI , USPELE SU I PRIPREME.

1 comment:

  1. Uzivali smo u slikama i duhovitim komentarima...sve pohvale ...pratimo Vas i u Republici Srpskoj..pozdrav tetka i tetak!

    ReplyDelete