Thursday, June 21, 2012

FINALE SVETSKOG PRVENSTAVA U ARGENTINI

FINALE SVETSKOG PRVENSTVA U ARGENTINI
Izveštaj sa revijalne utakmice

SELEKCIJA RODITELJA - SELEKCIJA TRENERA 0:3 (nije službeni rezultat)

Stadion Argentina.Gledalaca 50000.Glavni sudija:Niko , pomoćnici:Nervozna Žena i Vesela Majka.
Strelci:1:0 Mladi Mićko 12min , 2:0 Komšija Kotara 14min , 3:0 Brzi Poštar Zahović 25min
Igrač utakmice :Milanov Brat Dule 10

Svi dole navedeni igrači su izmišljeni i bilo kakva sličnost sa našim roditeljima je namerna.

SELEKCIJA RODITELJA : 1 Damjanov Zelenko-zbog boje opreme 8 ( Na golu pokazao sav raskošan talenat.Nije kriv za primljene golove,mada je Damjan prigovorio da je mogao bar tri gola da odbrani) 2 Barbula Lukić 7 ( Na početku se nije snašao zbog obaveze prema Klubu u čijem dresu je nastupio. Međutim , opustio se posle 0:3) 3 Andrić Ivo 7 ( Možda bi na današnjoj utakmici više pokazao da se nije *pregrejao*. Dobiće nobelovu nagradu na Drini,tamo ćemo ga *oladiti*na pripremama jednim Jelenom.) 4 Jerema Pop84 7 ( Veteran koji živi od stare slave. Nastupio u farmerkama.Inače nije obavešten za utakmicu.Aktivan član DSS.) 5 Jovanović Beskosi 8 ( Najopasniji igrač u ekipi.igrao je kao nenormalan.Možda bi dao gol da mu nije kosa smetala.Šta ćelav,a kosa mu smetala?Rekao sam Vam da je igrao kao nenormalan!!!) 6 Jovanović Sakosom 7 (Nije došao do izražaja jer je utakmica bila fer i korektna pa nije imao koga da *prebije*) 7 Stefanović Sudac 7 ( Videlo se da je aktivni sudija i da mu to smeta u tehnici. Sudiji je zabranjeno da udara loptu , pa je nekoloko puta udario u matinelu ) 8 Pilot Bata 7 ( Uživeo se na terenu,kao da je na Vojnom Aerodromu. Svi smo gledali u njegove projektile , koje su završavale na vrhu balona.)

SELEKCIJA TRENERA : 1 Milanov Brat Dule 10 ( Branio kao oktopod.Inače njegov brat igra za Metalist iz Ukrajine i uticao je na dovođenje golmana iz Zvezde Dišljenkovića u klub iz Ukrajine.Šteta što tada nije pričao sa bratom) 2 Komšija Kotara 8 ( Dao gol.Razleteo se po terenu.Da ga nismo isterali sa terena nastavio bi sa decom ) 3 Mladi Mićko 8 ( Dao je gol. Ali se videlo da je mlad i da zato nema snage. Ne treba zameriti mladom treneru što nema snage,važno je da ima devojku) 4 Mladi Miloš Mićkov Brat 7 ( Nije važno što mladi trener nema snage,bitno je da ima brata Mićka) 5 Matori trener Sale 5 ( Čovek igrao kao da je njegovo Svetsko prvenstvo. Nikome nije dao loptu ljut što su ga na Radničkom roditelji prozivali.Ipak se poneo fer , nije nijednom izašao iz igre.) 6 Tehnoman Lazić 8 ( Bacio sidro . Dobio instrukcije od Tehnomanije da proveri kvalitet lopti. Zato nije ni jednu udario.Jednom je došao u priliku da udari golmana) 7 Kamerman Crnomarković 7 ( Kad je ušao stekao se utisak kao da posmatra utakmicu.Međutim,publika se brzo uverila da nije poneo kameru,tako da su njegovi saigrači mogli da se *slikaju*.Za malo da prime pet komada) 8 Jelenko 7 ( Pribijen sve vreme uz matinelu,gde je srdačno dočekivao protivničke igrače.u jednom momentu se toliko zaneo da ih je počeo prebacivati preko matinele)
9 Brzi Poštar Zahović 8 ( Njemu je utakmica najviše prijala. Ulazio kad je hteo,izlazio kad je hteo,dao gol kad je hteo. Vidi se da radi u pošti , a i odgovaraju mu penzioneri) 10 Stanko Ekvador - ( Malo je igrao da bi dobio bilo kakvu ocenu. Očigledno je on svetski čovek pa se uhvatio one Važno je učestvovati. E MOJ STANKO,AKO BUDE JOŠ OVAKVIH UTAKMICA USLADIĆE TI SE POBEDE PA ĆEŠ HTETI ČEŠĆE DA UČESTVUJEŠ.Kao i mi!!! Sreća što to nije zarazno,pa neće preći na decu)

Evo, i najboljeg dokaza da je bilo bas tako:











2 comments:

  1. Bravo bato )))))
    Pitao te Dislja ako mozes da ga zamenis na golu makar na mesec dana, dok prodju pripreme....))) kaze da i plate zamenite!!!)))
    Lepo sam ti rekao uzmi rukavice pusti kompjutere....
    Cekaju te rukavice i dres!
    Cestitke pobednicima i velikim u porazu, pozdrav Milan

    ReplyDelete
  2. Vidis, to nije losa ideja.
    Samo sto bi mi trebala pratnja jedne medicinske ekipe.
    Pozdrav Dislji i tebi...
    FairPlay 06 Zemun

    ReplyDelete